My Free Farm – Det varierade webbläsarspelet

My Free Farm – Din egen gård i webbläsaren!

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm – Det varierade webbläsarspelet

Detta webbläsarspel inspirerar miljoner! Med My Free Farm har Bamberg speltillverkaren Upjers utvecklat ett diversifierad gårdssimulering som fascinerar många spelare runt om i världen. Till exempel driver spelaren en virtuell gård och ta hand om sina djur och fält.


My Free Farm

Gjord för onlinespelare

Med My Free Farm kombinerar många fördelar som kan ta webbläsarbaserade spel med dig. Några av dem kommer att förklaras här.

Ett gratis webbläsarspel

Webbläsarspel i allmänhet och titlar av Upjers kan spelas gratis är välkända och kommer att läggas till som en extra bonus.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Gratis Spelglädje

Den slående fördelen med varje rent webbläsarspel är att det nedladdning och installation av spelfiler är onödiga. Detta sparar inte bara tid och diskutrymme, utan befriar varje spelare från behovet att alltid spela från samma maskin. När du skapat ett konto kan du komma från vilken dator med en internetanslutning och vara uppkopplad till ditt spel. Framstegen sparas på spelkontot.

Online spelcommunity från My Free Farm

My Free Farm förenar miljontals likasinnade. Upjers har därför strävat efter att integrera spelare med en hel del av kommunikation och interaktion. Handel, Tävling och utbyte av de senaste meddelandena är möjlig bland användarna. I forum kan webbläsarspel fans även byta Server över.

 • Hela paketet Webbläsarspel - av Upjers.com!
 • Ett onlinespel för naturälskare!
 • Spela direkt i webbläsaren - Gratis!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Vilka spel i webbläsaren gör det så speciellt

  Med ett privat, lösenordsskyddat spelarkonto kommer du också att se till att ingen annan än du kan komma in på ditt webbläsarspel. Oavsiktlig dataförlust eller sabotage, svartsjuka syskon, är ett minne blott. My Free Farm utnyttjar möjligheterna för moderna webbläsare för att sätta sina spelare i en atmosfärisk spelmiljö som medföljer Hobby farmare via ordinarie arbetsuppgifter i hans gård. Det faktum att du måste vara online på spelet utan bra start och laddningstider, hur laddning av en vanlig webbplats kan vara, My Free Farm är för många en oumbärlig station för daglig surfning.

  Forum - My Free Farm