My Free Farm – Fascinerande Farm Spel

Det nyskapande Farm spelet My Free Farm

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm – Fascinerande Farm Spel

Webbläsaren Spelet My Free Farm placerar spelarna i naturen. På en gård, planterar och skördar, sår han sina fält. Han vårdar sina djur, tillverkar ägg och honung, odlar fisk och driver senare även sitt eget sågverk. My Free Farm erbjuder en fascinerande spelupplevelse.


My Free Farm

Din egen gård som Spel lekplats

My Free Farm visar hur man gör: jordbruk och gårdsspel i webbläsaren är inte bara arbete, de är avsedda för online baserade spel.

En Boom för Farm spel

Med framgången av en viss jordbruks simulator är det uppenbart att gårdsspel är en integrerad del av den tyska kulturen av spel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Upjers Farm spelet övertygar

Antalet tillgängliga gårdsspel i i webbläsaren har ökat, men My Free Farm förblir i täten med unga Genre: Med en stor fan skara har regelbundna evenemang och förbättringar till spelet gjort sig ett namn och kan övertyga många osäkra spelare. Med gårdsspel, avläser Upjers: Det klassiska Molehill Empire behandlar också den lekfulla skötseln och förvaltningen av odlad mark.

Alltid en traktor före

Alla dessa styrkor gör My Free Farm till en mycket populär genre. Med egen gård för att uppfylla drömmen om framgångsrika godsägare som valt landsbygden till tillflyktsort. Alla kan göra sina egen gård till egna idéer och varmt välkomna sina vänner på sin personliga gård.

 • Spela fler webbläsarspel nu! På Upjers.com!
 • Spela MyFreeFarm det ursprungliga online Farm spelet
 • Komplett & gratis ingen nedladdning, ingen installation!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Det populära Farm spelet inbjuder!

  Att hantera en stark gård i webbläsaren är för många av våra spelare en liten vardaglig resa till landet. Andra spel kan inte lära ut lantlig idyll hantering så kul som My Free Farm: När användaren har tillbringat några timmars arbete, surrar hans gård precis som de lyckliga korna, bräkande fåren och de galna bina. Men inte bara med sina pipiga färgglada design och dess roliga ljud ökar My free Farm från andra gårdsspel: till och med sofistikerade leveranskedjor och ekonomiska faktorer, återger webbläsarspelet

  sin position som genre kung och fängslar sina spelare om och om igen.

  Forum - My Free Farm