My Free Farm – Browser games med Gårdstema

My Free Farm – Evenemangen i webbläsarspelet

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm – Browser games med Gårdstema

Idén är enkel men genial. I webbläsarspelet My Free Farm bygger spelaren på sin egen gård, avlar djur, producerar olika produkter och levererar dem till kunder som är virtuella klienter, vilka poppar upp på gården. Upplev den exceptionella gårdsspel nöjet!


My Free Farm

Alltid nya idéer

My Free Farm är ett av de utformade webbläsarspelen för långsiktigt nöje. Så att inte de hårt arbetande bönderna ska bli uttråkade, finns det evenemang.

Evenemang flera gånger om året

Varje årstid har sina speciella dagar. Evenemangen i webbläsarspelet vill göra sin speciella känsla spelbar för dig.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Extra med kort varaktighet

En åtgärd innebär ofta nya grafik, dekoration, växtprodukter och egna uppdrag. Under giltighetstiden kan du bli smittad av den modifierade atmosfären i webbläsarspelet och njuta av av de varierande idéerna. Alla spelare i MyFreeFarm kan delta fullt ut i händelserna. De tillfälliga funktionerna ersätter ingenting och påverkar därmed inte spelrutinen för hobbybonden.

Ovanliga händelser i webbläsarspelet

Särskilda tillfällen kräver extraordinära åtgärder: Så var det med den förste födelsedagen i browser games åtgärd åtföljd av en gåva. Var och en av de tio miljoner spelarna kan då hämta en kaka för sin brevlåda. För Upjers starka webbläsarspel är sådana idéer vanliga.

 • Kommande Specialerbjudanden annonseras på Upjers.com!
 • Upplev ett annorlunda favorit webbläsarspel!
 • Njut av variation och fira tillsammans!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Mäktiga uppdateringar av browser games

  Julens specialprodukter utökar också spelets gåvor: Oavsett om det är en släde, pepparkakshus eller en julgran kommer de att ges för festlig dekoration. Beroende på säsong kan du dekorera bondgården och vara tankfullt insvept i ett täcke av snö under denna händelse i båda byarna i webbläsarspelet. Även hemsidan för webbläsarspelet presenteras i en festlig look. Vid årsskiftet gläds fansen över champagne och fyrverkerier. Och även efter nyårsgåvor till utvecklarna av spelaren med My Free Farm verktyg:

  Med tidsbestämning, ser vi till att hela samhället kan fira viktiga evenemang tillsammans. PS: Gratis spel som My Free Farm är för närvarande mer populär än någonsin!

  Forum - My Free Farm