My Free Farm – Onlinespel som inspirerar

My Free Farm – Första framgången inom onlinespel

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm – Onlinespel som inspirerar

Kan en verksamhetssimulering verkligen bli riktigt spännande och garantera äkta spelglädje? Det går! Det bästa beviset på detta tillhandahålls av webbläsarspelet My Free Farm. I den humoristiska spelet bygger användaren på ett underhållande sätt sin egen gård. Upplev det fantastiska Farm spelet!


My Free Farm

De första stegen

I My Free Farm börjar bonden med lite: Sliten gårds-terräng, allt nytt måste först förtjänas genom onlinespel.

Ett mål i sikte

Med utsäde, mark och kycklingar har online spelarna en grundläggande bas för att samla in pengar och även erfarenhet.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Med några grödor för gurkplockare

Med varje produkt som produceras, vandrar poängen till ditt konto vilka matchar din framgång och uppmäts på nätet och du fortsätter över angivet antal poäng. Så du kommer att gå från en titel som "Tjänare" till "Gurkplockare" samt bli glad för belöningen över nycklarna till din egen gård. Varje höjning är förknippad med en ny titel och funktioner som utökar möjligheterna att utöka onlinespelet.

Bort från karriärism

Att Spela online innebär naturligtvis inte att endast jakten på poäng är viktig. I My Free Farm kan du testa tävlingar, klubbuppdrag och vård av fritidsträdgård du kan också testa bonde vardagen. Tillsammans med andra spelare på farm onlinespel är många olika sätt öppna.

 • Förresten: Vår nya Portal sammanför fans!
 • Välj din favorit bland dussintals spel!
 • Få alltid den senaste informationen om dina favoritspel!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  Milstolparna på en online gård

  Leden öppnar förmånen i gratis onlinespel av en mycket speciell funktion. Med vilken blivande professionella lantbrukare har helt nya spelelement. Med Nivå 5 "ogräsplockare" måste vi först marknadsföra och riva byggnader vid behov. Från nivå 11 "Koherde" kan vi äntligen få Kor till gården och nivå 14 klarar online-spelare även nivån "Fåraherdar". En annan milstolpe är aktivering av bin, som du kan njuta av från nivån 19. Med varje resa har bonde karriären förtjänat rätten till ytterligare växter, bygg stadier och expansion av gården - fram till kejsaren av sopor är allt möjligt.

  Forum - My Free Farm