My Free Farm - Internetspel på landet

My Free Farm – Först inom Internetspel

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm - Internetspel på landet

Här bräker fåren och kycklingarna kluckar, det är bara en sådan glädje. I det roliga webbläsarspelet My Free Farm driver spelaren sin egen gård. Med varje ökning av nivå, upplever han nya spelfunktioner och hanterar spännande utmaningar. Upplev ett unikt online spel.


My Free Farm

Vad är nytt för Internetspelarna

My Free Farm erbjuder en hel del nya funktioner som ännu inte finns i området internetspel.

Intuitiv spelupplevelse

My Free Farm har skickligt anpassat beprövade idéer för Internet Spel: Dessa objekt låter erfarna spelare komma igång lätt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Din egen Internetfarm

Det börjar med en idé att hitta en ekonomisk situation runt en gård i webbläsarområdet. Hittills har Internet spel varit mer inställda på finansiellt och ekonomiskt söndertuggade eller med kortvarig handling. Det mångsidiga och krävande bondelivet gör plattformen med färgglad grafik och atmosfäriska ljud levande. Internet spel som MyFreeFarm ger användare, på i stort sett varje arbete, direkt visuell feedback.

Djuriskt internetspel

Naturligtvis tar internetspelarna också hand om djur på sin gård. Placerar ut stall och passar kassan, fler kor eller får är inga problem. Men du bör se till att du har vissa foderplantor då. Med dessa nyanser, lägger My Free Farm sig före alla andra internet-spel.

 • Fler spel av Upjers finns här ...
 • Internetspel för djurälskare - Här är de kor heliga!
 • Spela nu gratis och utan nedladdning på Internet!
 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  De nya funktionerna i My Free Farm

  Som gårdssimulering har My Free Farm spelaren en miljö i form av tillgängliga alternativ. Här är inte bara design och bearbetning av odlad areal i förgrunden, utan också bearbetning av produkter på en privatgård - Förutsatt att du redan har installerat de nödvändiga processanläggningar. Här kommer en utveckling aspekt till spelet, användaren måste fatta beslut om utformningen av en gård med hjälp av fria byggplatser och behöver spara på att bygga efter eget val. Allt detta gör My Free Farm till en unik genre mix under internetspel.

  Forum - My Free Farm