My Free Farm – Mångsidigt Bondgårdsspel

My Free Farm - Charmen av en Gårdssimulering

Webbläsarspel - Upjers.com

My Free Farm – Mångsidigt Bondgårdsspel

I webbläsarspelet My Free Farm utvecklas spelaren som en äkta gårdsnybörjare till expert. Man bygger ut sin gård från nivå till nivå, sina djur och växter och planterar köksväxter. My Free Farm erbjuder en originell spelidé i en virtuell-idyllisk miljö.


My Free Farm

Bondgård spel på Modet

My Free Farm inbjuder spelaren till sin egen gård: Oerfarna bönder har ansvaret här för en gård, sina grödor och djur.

Plöj upp tills tuppen gal

Även nya spelare vet något om hantering av en gård. Slutligen är konceptet gårdsspel inte en fantasi!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Online-Får

Om Drehtes Bondgård spel

Naturligtvis är det inte en 1:1 simulering av jordbruksdrift. Med respekt för de hårt arbetande bönder har vi berikat gårdsspel till en representant som leder sina anhängare med stor humor och lätthet av hantverket. Men även i gårdsspel måste du först kavla upp ärmarna en gång innan de stora skördarna förs till marknaden. Därför bör du utrusta din gård ordentligt.

Bondgård spel Sammanför Jordbrukare

Bondgård spel är en långvarig källa till underhållning. Spelaren har en fri gård och så småningom stiger han till de stora jordbrukarna med flera gårdar, väcker i många en passion för My Free Farm. I spelet, för att varje dag, mäta otaliga lojala fans och nya användare.

 • Mer info om gemenskap via vår Portal!
 • Dagliga nya spelare - det framgångsrika simulering växer!
 • Är du en begåvad bonde? Ta reda på det!

 • Screenshot 4
  Screenshot 5

  En Online-Tjänst för Multiplayer Fans

  De två byarna av MyFreeFarm är en central punkt för samspelet mellan spelarna. Här kan du enkelt skapa en egen jordbrukarklubb eller gå med i en annan. Via Stambordet lär ni känna varandra och stärker genom gemensamma Klubb-uppdrag ert kamratskap. Inriktade av lokalsamhället tävlingarna är ett utmärkt tillfälle att tävla individuellt eller som en jordbrukare-klubb för att kommunicera med andra. Du kan också i varje server, från My Free Farm med hundratusentals onlinespelare förhandla fram det bästa priset för de genererade produkterna. Här är onlinespelare inte ensamma!

  Forum - My Free Farm